Козметика и хранене

Брза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

АБВ с животни - карти с българската азбука

Артикулен № TN155
Произведено в България
Материал: картон
Наличност: ДА
39,00 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

"АБВ с животни - карти с българската азбука" на марката Taymlayns ще помогнат на Вашето дете да се научи бързо и лесно на буквите на българската азбука. Всяка от картите включва ярка и красива илюстрация на животно, което съответства на определената буква. Това прави ученето забавно и интересно за малчуганите.

Картите са изработени от висококачествени материали, които ги правят издръжливи и подходящи за много употреба. Големината на картите е удобна за детските ръце, което позволява на детето лесно да ги хваща и манипулира.

С тези карти вашето дете ще развие своите познания за животните, както и уменията си за четене и правопис. В допълнение, ранното запознаване с буквите на азбуката ще подготви детето за успешното му учене в бъдеще.

Предизвикайте въображението на детето с тези красиви карти и им представете азбуката по забавен начин. Всяка буква си има свое щуро животно, което ще предизвика вниманието на детето. Картите са направени от дебел и устойчив картон, а краищата им са заоблени. Самите те са поставени в картонена кутия с магнитно затваряне за лесно съхранение. Илюстраците са дело на българският творец Ася Колева.

Комплект включва 30 бр. образователни карти за игра с буквите от кирилицата.

Размери на картите: 9х13см.

Размер на кутията: 10х14х5.5см

Тегло: 0,4кг.

Подходящо за деца над 3 години.

За ползите от образователните карти и настолни игри може да прочетете тук.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се