Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

Карта на родителството

Карта на родителството

Артикулен № BK800
Материал: хартия
Наличност: ДА
22,90 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Като родители ние се намираме в критичен момент от световната история. Ускореното развитие на технологиите и социалните медии промени начина на възпитание, наследен от родителите ни. Светът около нас се движи толкова бързо, че не смогваме да го догонваме. Изпълнени сме с усещане за безпомощност и ужас. Какво правим с тези страхове? Превръщаме ги във високи очаквания и насаждаме напрежение в децата си да бъдат още по-перфектни, отколкото се е очаквало от нас. Това води до стрес у децата, бунт и в крайна сметка – разрив във взаимоотношенията ни. Не разбираме какво се случва и се превръщаме в безпомощни наблюдатели на саморазрушителното им поведение.

Истината обаче е друга: не сме безпомощни и не е нужно да сме само наблюдатели. Можем да направим много неща, за да подобрим връзката с децата си, само трябва да знаем как. Тези страници ще ви помогнат. Те ще ви покажат как да разчистите отломките от наследените токсични модели и да започнете да полагате нови основи, върху които да изградите отношения на уважение, разбиране и близост.

Известен клиничен психолог и автор на някои от най-продаваните книги в областта на осъзнатото родителство, д-р Шефали предлага изключително практично и революционно решение за възстановяване и преобразяване на връзката между деца и родители. Стъпка по стъпка ще растете заедно.

  • Страници: 344.
  • Година: 19-10-2023
  • Автор: Д-р Шефали Тсабари.

Подходяща за родители и педагози.

Тук може да прочетете повече за ползите от четенето на книги от най-ранна възраст.

Още много детски книжки за най-малките можете да откриете ако кликнете тук.

Smart Baby предлага на своите клиенти богат избор от Монтесори материали и играчки.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се