Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

Двустранна детска маса с 2 столчета MONSTER

Артикулен № TF6059
Наличност: ДА
159,00 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:
Този комплект висококачествена маса и две дървени столчета е специално създаден за деца, предлагайки комфорт, забавление и безопасност. Предоставя на децата техно собствено пространство, където да творят, играят, четат, рисуват и ядат на своята маса и столчета.

Масата разполага със забавен дизайн на основата, съвместим с LEGO конструктори, позволявайки на децата да създават и строят различни форми и фигури. Допълнително, под плота има контейнер, където могат да съхраняват частите на LEGO, поддържайки областта за игра организирана.

Освен това, плотът има две лица, като едната страна е гладка, което го прави идеален за рисуване и други творчески дейности. По този начин децата могат да се забавляват, докато учат и се занимават със създателна игра.

Столчетата са в модерен, забавен дизайн със синьо и жълто и симпатични Духчета, което ги прави подходящи както за момчета, така и за момичета. Те са здрави и удобни, а здравите дървени крака гарантират стабилност, дори когато децата се движат активно.

Ръбовете и ъглите на комплекта са заоблени за максимална безопасност. Продуктът е тестван за безопасност, издръжливост и стабилност и отговаря на всички европейски стандарти.

Подходящ за деца на възраст от 3 до 10 години, масата има размери 60x60x49.5 см и максимално натоварване до 20 кг, а столчетата са с размери 29x31x45 см и максимално натоварване до 40 кг. Материалите, използвани за комплекта, са MDF (плоска плитка средна плътност) и ABS (термопластичен материал).

Този комплект маса и столчета предлага забавление, удобство и образователна стойност за вашето дете и е прекрасен подарък, който ще донесе радост на децата, докато перфектно се вписва в тяхната стая или игрова стая.

Ако желаете да разгледате още мебели, кликнете тук

Smart Baby разполага с широка гама от образователни и занимателни Монтесори материали и играчки.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се