Козметика и хранене

Бърза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Дъска с шест вратички с различни ключалки

Артикулен № MO130
Материал: дърво и метал
Наличност: ДА
73,90 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Дървена дъска с различни по цвят врати и различни метални заключвания. Дъската може да стои изправена посредством сгъваем крак на гърба й.

Философията на Монтесори е децата да имат свободата, от която се нуждаят за собственото си саморазвитие в собствено темпо. Практическите умения включват набор от дейности, предназначени да развият независимостта и самостоятелността на детето и да представят задачи от реалния живот. Този материал е предназначен да научи детето на сръчност, как да използва всички пръсти заедно и координацията между ръцете и очите.

Използвайки ръцете си и боравейки с реални предмети, детето се интересува и присъства. Образователната дъска за заключване помага за усъвършенстване и на финната моторика на детето. А те са важни, за да може детето да се научи да пише.Тази дейност също така помага за укрепване на пръстите на детето и за развиване на пинсетния захват. Учат се на постоянство в овладяването на нещо, тъй като това е дейност, която ще трябва да повторят повече от веднъж, преди да я овладеят. Шумът от заключването допълнителни стимулира детето да се занимава с материала. Дъската за заключване стимулира логическото мислене и умения за вземане на решения и дава на детето повод за самочувствие, когато успее. Освен това учи детето на самокоригиране, тъй като то може да вижда и чуе, когато ключалките не се захващат правилно.

Размери: 45х45см.

Подходящо за деца над 3 години.

В секцията "Монтесори" в нашия блог ще откриете полезна информация за метода.

Smart Baby предлага на своите клиенти качествени дървени Монтесори материали и играчки.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се