Козметика

Безплатна доставка
до автомат на Box Now,
до офис на Еконт и Спиди
над 120 лв.

Дървена игра - лабиринт за координация с въженца

Артикулен № MM03
Произведено в България
Материал: дърво
Наличност: ДА
50,00 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Дървена игра Лабиринт за развитие на вниманието. Засилва концентрацията и удължава продължителността й. Тренира фините движения на ръцете и координацията око-ръка. Идеален е за задържане на правилен трипръстов захват без напрежение за постепенно удължаващо се време, което би подобрило краснописа (просто помолете детето да хване халките, вместо да сложи пръст в тях). Лабиринтът включва 5 лесно напасващи се дървени плоскости, 1 дървена фигурка на, 2 дървени халки с връзки, 2 билички.

Закачете всяка част от въженцето върху двете улейчета в горните краища на лабиринта, оставете фигурката във вертикална позиция. Застопорете биличката и нека играта да започне! За да се придвижи топчето до набелязаната дупка се изисква прецизна преценка на манипулацията с ръцете, силна концентрация и добра координация между очите и ръцете. Двете страни на лабиринта са покрити с различни по големина, форма и брой дупки, което позволява усложнението на играта. Набележете дупка до която трябва да се проводи топчето и засечете време за всеки играч. Побеждава този, който успее да достигне целта за най-кратко време. За тези, които най-много обичат да се забавляват и са състезателно настроени е възможно и саботиране от ответния играч чрез промушване на молив от другата страна. Лабиринтът е с размери 45*25 см. и е прекрасно разнообразие на стандартните семейни вечери!


Играта е подходяща за деца над 3 години.


Smartbaby предлага качествена литература за малки и големи, Монтесори материали и играчки, дрехи и качествена българска козметика.

Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се
Започнете да пишете, за да видите продуктите, които търсите.
Завъртете колелото и зарадвайте детето си за 1 юни с артикули от магазина ни
Въведете имейла си и тествайте късмета си.
Играйте за 4 различни бонуса за пазаруване.
Искам да получа бонус