Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

Дървена игра - лабиринт за координация с въженца

Артикулен № MM03
Произведено в България
Материал: дърво
Наличност: ДА
50,00 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Дървена игра Лабиринт за развитие на вниманието. Засилва концентрацията и удължава продължителността й. Тренира фините движения на ръцете и координацията око-ръка. Идеален е за задържане на правилен трипръстов захват без напрежение за постепенно удължаващо се време, което би подобрило краснописа (просто помолете детето да хване халките, вместо да сложи пръст в тях). Лабиринтът включва 5 лесно напасващи се дървени плоскости, 1 дървена фигурка на, 2 дървени халки с връзки, 2 билички.

Закачете всяка част от въженцето върху двете улейчета в горните краища на лабиринта, оставете фигурката във вертикална позиция. Застопорете биличката и нека играта да започне! За да се придвижи топчето до набелязаната дупка се изисква прецизна преценка на манипулацията с ръцете, силна концентрация и добра координация между очите и ръцете. Двете страни на лабиринта са покрити с различни по големина, форма и брой дупки, което позволява усложнението на играта. Набележете дупка до която трябва да се проводи топчето и засечете време за всеки играч. Побеждава този, който успее да достигне целта за най-кратко време. За тези, които най-много обичат да се забавляват и са състезателно настроени е възможно и саботиране от ответния играч чрез промушване на молив от другата страна. Лабиринтът е с размери 45*25 см. и е прекрасно разнообразие на стандартните семейни вечери!

Играта е подходяща за деца над 3 години.

Smart Baby предлага качествена литература за малки и големи, Монтесори материали и играчки, дрехи и качествена българска козметика.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се