Козметика и хранене

Доставка за 1.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow през февруари

Дървен часовник

Дървен часовник

Артикулен № ACT30
Материал: дърво
Наличност: ДА
24,90 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Часовникът е изработен от висококачествен дървен материал. Състои се от дървена основа с размери 22х22см. В основата има 12 дупки с различна геометрична форма, като във всяка една от тях се поставя съответната геометрична фигура. Всяка фигура е с различен цвят, а на нея са написани числата от 1 до 12, колкото са часовете, и думата за това число на английски език. В средата на основата също са закрепени 2 стрелки, по-голяма и по-малка, и са нарисувани цифри за минутите, съдържащи се в един час.

С дървения часовник децата могат да се научат лесно да разпознават часа, докато се забавляват. Освен това часовникът развива моториката на ръцете и координацията на движенията, също така запознава детето с различните геометрични форми и цветовете.

Размер на кутията: 22.5х22.5х6.5см.

Тегло: 570гр.

Подходящо за деца над 18 месеца.


Ученето започва от ранна възраст, затова и трябва да събудим интереса към него с интересни занимателни игри - на сайта ни има богата колекция. 

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се