Козметика и хранене

Доставка за 1.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Лято е – време за весели игри навън

Лято е – време за весели игри навън

Най-хубавото време от годината вече е тук. Дълго чаканото лято обещава много слънчеви дни, забавления на открито, игри до тъмно, морски приключения и много смях.

Ако и вие се вълнувате за предстоящите летни дни, предлагаме ви да си припомним кои са най-използваните детски играчки за лятото. С тяхна помощ игрите навън са още по-приятни.


Детски играчки за весели игри на открито


Ако вече планувате лятната почивка, правите резервации, избирате бански костюми, пояси, шнорхели и комплект очила за гмуркане помислете и за детските забавления на открито. Какво да не забравяте за едно незабравимо детско лято сред природата?

  1. Метална кофичка и лопатка

Всяко дете обича да строи пясъчни замъци. По този начин развива своята креативост. Независимо дали е на морето, в пясъчника на кварталната детска градина или другаде, важно е вашето дете да бъде оборудвано с всичко необходимо за весели приключения. И това включва метална кофичка и лопатка.Игрите с кофички и лопатки развиват детското въображение, помагат за усъвършенстване на координацията и учат на търпение.

Ако по време на мечтаната лятна почивка времето се развали, бъдете подготвени. Не забравяйте да вземете любимите дървени играчки Монтесори на вашето дете. Така времето ще бъде прекарано приятно и полезно.

  1. Весело фризби

Ако вашето дете е на възраст над 4 години, веселото фризби с бухалче от нашия сайт ще го забавлява. Благодарение на материала, от който е изработено, фризбито е гъвкаво и издръжливо, устойчиво на вода. Това го прави идеален приятел в игрите на море, на планина, на вилата и навсякъде, където има приятна компания. Ползите от заниманията с този продукт  са, че развиват фината моторика и координацията.

  1. Колелета и тротинетки

Лятото е за спортуване навън. Научете децата от малки да обичат спорта, защото той е здраве. Какъв по-хубав пример за това от ежедневни разходки с колело или тротинетка. Ако вашето дете няма колело, сега е моментът да го зарадвате. Подарявайки му велосипед, вие инвестирате в неговото здраве. Освен това може заедно да карате колело. Така ще създадете силна връзка и ще имате любимо занимание, което да правите заедно.

Доказано е, че карането на колело подпомага всички процеси в човешкото тяло. Освен тонизирани след приключенията с колелото, вашите деца ще са много щастливи. А кой не иска това за най-любимите си!

  1. Надуваема топка

Общото между игрите край басейна, на морето, в планината, е топката. Тя е задължителен атрибут за лятото. При заниманията с топка не само се развиват важни умения като координация и фокусиране, но и детето лесно се социализира. С помощта на забавни игри като народна топка и други подобни, вашето дете лесно ще се научи да общува.

Всички тези прекрасни видове образователни играчки може да откриете в нашия онлайн магазин, заедно с още други интересни предложения.

За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се