Козметика и хранене

Брза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Детски играчки за Коледа 2020 – креативни, забавни и интересни предложения

Детски играчки за Коледа 2020 – креативни, забавни и интересни предложения

И тази година е към своя край и е време да помислим за коледните подаръци за най-милите ни същества – за дечицата. Кои са най-желаните детски подаръци за Коледа? Разбира се, че играчките, но какви?

Независимо дали пазарувате детски играчки за Коледа за вашите деца, за близки или за роднини, важно е да сте наясно какви са техните интереси, особено ако са по-големи. Информирайте се предварително какво харесват, четат ли книжки, кои са любимите им филмчета и герои и пр. За ваше улеснение сме съставили списък с интересни предложения за детски коледни играчки, за да ви помогнем да ги зарадвате.

  1. Идеи за детски коледни играчки

Не позволявайте на факта, че Коледа идва след по-малко от месец, да ви докара панически пристъп. Вместо това се заредете с положителна емоция и започнете с празничното пазаруване - особено след като имаме идеи за подаръци за всички деца от вашия списък. Независимо дали пазарувате за малки деца, или тийнейджъри, ние намерихме правилните артикули, които да им доставят радост. Ще пазарувате коледни играчки за най-малките? Имаме цял отделен списък с предложения и за тях – намерете ги в следващите редове.

  1. Детски коледни играчки за момчета и момичета

Безспорно всяко малко момиче мечтае за кукли. Но тъй като вероятно има купища от тях, по-добре е да помислим за нещо друго, с което да го зарадвате. Например:

  • Меки и нежни плюшени животни и други подобни гушкави играчки за поощряване на въображението

  • детски музикални инструменти и музикални играчки за развиване на креативността

  • детски книжки за четене, оцветяване, изрязване и други креативни дейности

  • настолни и ролеви игри, пъзели и карти за по-големи момичета с цел социализация

  • ролеви играчки като детски дървен чаен сервиз, дървено легло за кукли и други подобни

За момченцата обикновено най-предпочитаните играчки са колички, камиончета и други автомобили. Подходящ избор за детски коледни играчки са различни конструктори, които развиват въображението, различни комплекти от типа на „Направи си сам“, които поощряват творчеството и креативността.

Подарете щастие на децата в коледната нощ с оригинални образователни детски играчки.

  1. Детски играчки за Коледа за най-малките

Макар малките дечица да не разбират много от Дядо Коледа, със сигурност ще се зарадват на интересни и пъстри детски играчки за Коледа. Какво може да им изберете? Ето няколко предложения:

  • пъстри дървени дрънкалки

  • меки книжки и играчки за бутане

  • формички за сортиране в помощ на въображението

  • музикални играчки, съобразени с възрастта

  • дървени пъзели и други подобни играчки, които развиват фината моторика.

Всички възможни варианти са налични на нашия сайт, където можете лесно и бързо да ги поръчате. Разгледайте интересни детски играчки Монтесори, подходящи за най-малките.

  1. Какво да подарим на пораснали деца?

За коледен подарък на порасналите деца е ключово да изберете нещо, което ги вълнува. Ако са любители на спорт, музика или друго, изберете подарък, който ще задълбочи интереса им.

Ако са страстни читатели, може да им подарите книга, подходяща за възрастта, абонамент за детски списания или нещо тематично, свързано със света на книгите. В случай, че не сте наясно с интересите на детето, допитайте се до родителите, за да не му развалите изненадата.

  1. Подаръчен ваучер за Коледа

Ако все пак искате детето да получи нещо, но не сте сигурни какво, подаръчният ваучер е чудесен вариант. Така то ще си избере това, което най-силно иска. Не забравяйте, че дори и да изберете този вариант за подарък, трябва да го опаковате празнично, за да усети детето магията на предстоящия празник.

Нашият съвет е да не чакате последния момент за пазаруване на коледни подаръци, особено за детски играчки. Планирайте предварително и поръчайте всичко необходимо с един клик.

Smart Baby Ви пожелава светли празници, много приятни емоции с близки.

А на дечицата желаем много весели подаръци и щастливи игри.

Бъдете здрави!

За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се