Козметика и хранене

Доставка за 1.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

3 интересни образователни играчки за деца над 2 години

3 интересни образователни играчки за деца над 2 години

Напоследък все повече се обръща внимание върху ползите от образователните дейности за децата. Не бива да забравяме, че макар детето да посещава различни занимания като курсове, спорт и други практики, важно е да му остава време и за игри. Защото с тях то израства пълноценно, учи неща за живота, които няма как да усвои по друг начин. Ако пренебрегнем детските игри за сметка на образователните, това ще доведе до бъдещи негативни последици за детското развитие, като част от тях са липса на интерес и инициативност, въображение и творчески заряд.


Играта – най-добрият начин за опознаване на света


За да растат здрави и щастливи нашите деца, важно е да има баланс между образоването и заниманията. А това лесно може да се постигне с помощта на подходящи образователни играчки. Предлагаме ви три от най-интересните образователни играчки, подходящи за занимания на деца над 2 години. Разберете повече за техните предимства и ги включете в ежедневните занимания на детето.


Топ 3 образователни играчки за деца над 2 години


Моята кула от кубчета ракета

Комплектът „Моята кула от кубчета и ракета“ представлява пъстра и забавна детска книга, която съдържа картонени кубчета кутийки. Те помагат на детето да усвои важни, умения като да се научи да брои до 10, да разпознава отделните числа и различните цветове, да научи интересни и важни неща за Космоса. Кубчетата са красиво илюстрирани и имат различна големина. Това позволява на детето разнообразни и интересни занимания, с чиято помощ то ще развива въображението си, фината моторика и вземането на решения. С тази забавна образователна игра ученето се превръща в забавление, подобно на игрите с нашите розови кули.

Поръчайте бързо и лесно през нашия сайт.


Круша с лабиринт и калинка за графомоторика


Отлични образователни играчки за малки дечица са и лабиринтите за графомоторика. Една от вариациите, които предлагаме от SmartBaby е дървената круша с лабиринт и калинка. Местейки красивата малка калинка по прореза, детето усъвършенства ключови умения като фината моторика, координацията очи-ръце, както и подобрява концентрацията си. С помощта на тази прекрасна ръчно изрисувана играчка, Вашето дете ще се забавлява истински, а дните вкъщи ще станат още по-интересни.


Детски магнитен календар


Детският магнитен календар съдържа дъска, на която с помощта на магнит се закрепват различни плочки. На всяка от тях има различна информация за времето – месец, ден от седмицата, година, сезон, данни дали е топло, студено, облачно и дъждовно. Този инструмент помага на детето по забавен и интересен начин само да наблюдава и определя времето. По този начин се развиват качества като търпение, последователност, любознателност и интерес към света. Играта е подходяща за деца над 3 години.

Поръчайте с един клик лесно и бързо. Подарете на детето си образователни играчки, с чиято помощ ще научава повече за света всеки ден.

С помощта на игрите децата научават повече за себе си, а опознавайки се, откриват своя път. Образователните играчки дават на децата ранна възможност за творческо развитие. Събудете у Вашето дете изследователския дух и му покажете колко интересен е светът! Споделете заедно игрите, за да изградите здрава семейна връзка на доверие и разбирателство! Бъдете здрави!

За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се