Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

50 игри и упражнения, които засилват самоувереността на децата

Артикулен № BK420
Материал: хартия
Продуктът е изчерпан! Очаквайте скоро!
Уведоми ме при наличност
22,90 лв.
Описание:

"50 игри и упражнения, които засилват самоувереността на децата" е невероятен ресурс, който предлага богатство от забавни и практични активности, специално създадени да подпомогнат развитието на самоувереността у децата. Тази книга предлага игри, упражнения и практически съвети, които помагат на децата да изграждат вяра в себе си, да се справят с предизвикателствата и да развиват позитивно самочувствие.

Съдържанието на книгата е разделено на различни теми, включително комуникация, смелост, решителност, сътрудничество и други, което я прави подходяща за широк кръг от деца. Всяка игра или упражнение е описано с ясни инструкции и може лесно да се изпълнява както в домашни условия, така и в образователни среди.

Самоувереността не идва наготово, тя се учи, изгражда се ден след ден, и се подхранва чрез семейните, социални и училищни преживявания на детето.

Каролин Жамбон подпомага деца, които срещат трудности в ученето и вдъхновява една голяма общност от родители и възпитатели благодарение на сайта си „Да се научим да възпитаваме”. Упражненията, които предлага в тази книга, са простички за изпълнение: вашето дете ще може да ги изпълни само или с вас.

В тази книга ще намерите:

  • специално замислени упражнения за преодоляване на страха от провал;
  • упражнения, които помагат на детето да се вслушва в тялото си и да канализира емоциите си (пози от йогата, мимически игри…);
  • материали, които да се изрежат и запазят.

Страници: 96

Подходящо за деца над 6 години.

Повече за важността на присъствието на книгите в живота на децата прочетете тук.


Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се