Козметика и хранене

Брза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

1001 Неща, които да откриеш в града

Артикулен № BK325
Произведено в България
Материал: хартия
Наличност: ДА
6,99 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

"1001 неща, които да откриеш в града" е книга, която разкрива на децата множество интересни факти и забавни преживявания, свързани с живота в града. Тя е пълна с удивителни илюстрации и интересни истории, които ще привлекат вниманието на всяко дете.

В тази книга децата ще открият всичко, което трябва да знаят за градския живот - от забележителностите и паметниците, до транспорта и културните събития. Те ще научат за разнообразието от места за развлечения и занимания в града, както и за значимите исторически факти и архитектурни забележителности.

Бляскав карнавал, живописно рибарско пристанище, градски парк и многолюдна търговска улица – това са само няколко от местата, които малките читатели ще посетят, докато пътуват из градовете по цял свят.

С изобилие от неща за откриване, преброяване и обсъждане тази красиво илюстрована книга осигурява на децата часове, пълни със забавление.

Тя им помага да придобият важни знания и умения за думите и числата.

Подходяща за деца над 2 години.

Повече за важността на присъствието на книгите в живота на децата прочетете тук.


Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се