Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

100 игри за деца на път

Артикулен № NI304
Материал: картон
Продуктът е изчерпан! Очаквайте скоро!
Уведоми ме при наличност
14,90 лв.
Описание:

"100 игри за деца на път" е невероятен сет от забавни и образователни занимания, предназначени специално за децата, които се намират на път. Т

В сета ще намерите различни игри, като игри на думи, пъзели, търсят разлики, откриват скрити предмети, игри за развитие на въображението и много други. Те са създадени с идеята да забавляват децата, но същевременно и да развиват техните креативни и когнитивни умения.

"100 игри за деца на път" е идеален спътник за всяко пътуване с деца. Той не само ще направи пътуването по-забавно и интересно, но и ще стимулира умственото развитие на децата, като ги ангажира с различни игри и занимания. Това е перфектен избор за родители, които искат да направят пътуването си с децата си по-приятно и забавно.

Съдържание:

  • Активни карти
  • Маркер

Картите лесно се изтриват и могат да бъдат използвани отново и отново. Използвайте приложения маркер или маркер за бяла дъска. Изтривайте със суха материя.

Предназначени са за деца над 3 години.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се