Козметика и хранене

Доставка за 1.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Спрей универсален почистващ- Бебо

Спрей универсален почистващ- Бебо

Артикулен № KM028
Произведено в България
Наличност: ДА
6,95 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

   Описани: Почистващо действие, ефективно и бързо, без съдържание на аромати, оцветители и други алергенни съставки. Не замазва, не оставя следи. Подходящ е за почистване на аксесоари за деца и бебета, плотове, столове за хранене, играчки, стъкла, мебели, очила и други водоустойчиви повърхности. Продуктът не е предназначен за почистване на голяма площ. В независима акредитирана лаборатория в Германия, продуктът е изпитан, съгласно стандартите на EU Ecolabel за почистване на твърди повърхности.


Начин на употреба: Накрайника на пулверизатора завъртете в позиция "ON". Нанесете директно върху повърхността за почистване. Оставете да подейства. Избършете с кърпа или хартиена салфетка. При силно замърсени повърхности повторете процедурата, ако не са достатъчно добре почистени след първото нанасяне на продукта. При необходимост от медицинска помощ, носете опаковката или етикета на продукта. Извън обсега на децата да се съхранява. Преди употреба прочетете етикета.


Ако желаете да разгледате още козметични продукти, кликнете тук


Smart Baby разполага с широка гама от образователни и занимателни Монтисори материали и играчки.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се