Козметика и хранене

Брза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Слънцезащитен крем за бебета и деца SPF 50+ / 150мл

Слънцезащитен крем за бебета и деца SPF 50+ / 150мл

Артикулен № KM021
Произведено в България
Материал: екстракт от Невен
Наличност: ДА
21,99 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Слънцезащитен крем за мазане с над 50 фактор на защита.

* Конкретът от невен нежно успокоява и регенерира деликатната кожа, а богатият емолиентен състав я подхранва и омекотява.

* Внимателно подбраните UV филтри предпазват ефективно от слънчево изгаряне и оксидативен стрес.

* Продуктът се разнася лесно по цялото тяло, попива, без да оставя бели следи и петна.

* Подходящ за цялото семейство.

* Формула с много висока водоустойчивост.

* Висока защита.


Описание: Слънцезащитната емулсия бебо осигурява широкоспектърна защита, съобразена със специалните потребности за бебета и деца. Внимателно подбраните UV филтри предпазват ефективно от слънчево изгаряне и оксидативен стрес. Добавен е включително и филтър за защита в UVA II зоната, в която повечето филтри не работят. Конкретът от невен нежно успокоява и регенерира деликатната кожа, а богатият емолиентен състав я подхранва и омекотява. Лесен за разнасяне, попива без да оставя бели следи и петна. Формула с много висока водоустойчивост. Дерматологично тестван.


Начин на употреба: Слънцезащитната емулсия се нанася 20 мин. преди излагане на слънце. Натиснете щифта за да отключите помпата и впръскайте необходимото количество директно върху тялото. Подновяването на защитата е задължително след плуване, изпотяване, подсушаване и на всеки 2 часа престой на слънце. Прилагането на количество, по-малко от препоръчителните 2 мл./ кв.см., снижава нивото на защита. Пазете бебетата и малките деца от излагане на директна слънчева светлина. Прекомерният престой на слънце представлява сериозна заплаха за здравето.


Smartbaby предлага качествена литература за малки и големи, Монтесори материали и играчки, дрехи и качествена българска козметика.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се