Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

Шахмат за деца - Атеа Букс

Шахмат за деца - Атеа Букс

Артикулен № BK9999
Произведено в България
Продуктът е изчерпан! Очаквайте скоро!
Уведоми ме при наличност
21,00 лв.
Описание:

Тази шахматна книга е специално създадена за деца и включва илюстрации, които ги водят през различните аспекти на играта. Тя е отличен източник на знания и умения за децата, които искат да научат или подобрят своите шахматни умения.

Книгата представя шахмата по интересен и достъпен начин. Илюстрациите помагат на децата да разберат различните фигури, правилата на играта и стратегиите, които могат да използват. Те могат да виждат визуално как се движат фигурите и как се изгражда игровото поле.

Чрез тази книга децата развиват много важни умения. Първо, те развиват логическото мислене и стратегическото мислене, като трябва да планират своите ходове и да предвиждат възможни развития на играта. Второ, те усъвършенстват своето внимание и концентрация, като трябва да анализират положението на игровото поле и да вземат информирани решения.

Книгата не само развива шахматните умения, но и подпомага общото развитие на детето. Тя учи децата да мислят стратегически, да се концентрират и да анализират, което има положителен ефект върху тяхната учебна успеваемост и когнитивни умения. Освен това, шахматът насърчава логическото мислене и проблемното решаване, което им помага в различни аспекти на живота.

Тази шахматна книга е отличен ресурс за децата, които желаят да научат или подобрят своите шахматни умения. Тя не само предоставя забавление, но и развива важни когнитивни, логически и стратегически умения. Това е идеален начин да се въведе детето в света на шахмата и да го насърчи да развива своите умения в играта.

Ако желаете да разгледате още продукти с подобни свойства, кликнете тук

Smart Baby разполага с широка гама от образователни и занимателни Монтесори материали и играчки.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се