Козметика и хранене

Брза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Kомплект за изследване на насекоми

Артикулен № NI614
Материал: пластмаса
Наличност: ДА
59,90 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Комплектът за изследване на насекоми е идеална забавна и образователна игра за любопитните малки изследователи. Съставен от различни инструменти и аксесоари, този комплект позволява на децата да изследват и разбират света на природата около тях.

Включените лупа, пинсети, контейнери и други инструменти позволяват на децата да наблюдават, събират и анализират насекомите и други малки животни от техния околен свят. Те ще имат възможност да научат за различните видове насекоми, техните характеристики и поведение. Този комплект не само ще забавлява децата, но и ще ги насърчи да проявяват любопитство към природата и да развият наблюдателността си.

С комплекта за изследване на насекоми, децата ще имат възможност да научат повече за 5 различни насекоми – мухи, пеперуди, мравки, скакалци и калинки – чрез забавни анекдоти и експерименти ще откриват вълшебството на природата и ще се научат да ценят и зачитат живота на малките същества около тях.

В комплектът са включени основните инструменти, които един изследовател притежава, както и инструкции на 6 езика (и на български). Чрез работа с него децата се учат да бъдат внимателни и да не нараняват насекомите, на наблюдателност и концентрация.

Размери: 24 x 16 x 18 см.

Подходящо за деца над 8 години.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се