Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

Първи 100 английски думи - Двустранен пъзел Град - Headu

Артикулен № NI400
Материал: картон
Наличност: ДА
25,90 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Методът Монтесори представлява иновативен, за времето си, образователен подход, признат за един от най-добрите в света. Фокусира се върху естественото развитие на децата и подпомага развитието на техните креативни способности, познавателни умения, критическо мислене, умения за решаване на проблеми, самоуправление и самообучение. Като резултат, мотото на метода Монтесори е: "Помогни ми да се справя сам!".

Този пъзел, изработен от висококачествени материали, включва над 100 елемента, Върху частите, освен картинка има и написан текст, като по този начин, те са предназначени за усвояване на много думи на английски език, свързани с градския живот. Със специалното приложение в App Store може да се гарантира, че детето ще придобие идеалното произношение.

Този пъзел подпомага по-лесното запознаване и усвояване на английския език, правилното произношение, обогатяването на речника и развитието на фината моторика.

Размери: 5,5x 4,5x20,5см.
Комплектът е подходящ за деца на възраст между 4 и 8 години.

Още много пъзели и образователни игри, можете да намерите, ако кликнете тук.

В Смарт бейби, можете да откриете Монтесори материали, играчки за деца, книжки и качествена козметика, както и да обзаведете стаята на Вашето дете.


Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се