Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

Образователна игра за стена с активности - Дъга от VigaToys

Артикулен №
Материал: дърво, пластмаса и метал
Наличност: ДА
529,00 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Тази играчка за стена тип дъга включва някои от нашите най-популярни функции, като въртящи се зъбни колела, метеорологична дъска, съответстващи блокове с форма, ксилофон, вдлъбнато и изпъкнало огледало, гонг и окабеляване на мъниста с перка.

Дъгата е разделена на 5 части за лесно транспортиране и монтаж. Всичките 5 части са с еднакъв размер, така че можете да ги сглобите в произволен ред!

Таблото за времето е специално проектирано да съответства на темата на дъгата. Обръщащият се панел на сезоните може да бъде изследван във връзка с промяната на времето и температурните колебания. Включен е пясъчен часовник за допълнително забавление!

 Извитият дизайн приветства деца от всякакъв ръст да играят едновременно и да научат основни идеи за цветове, форми, звуци и време.

Перфектно допълнение към среди за ранно обучение и центрове за грижи за деца.

Образователната игра за стена с активности - Дъга е отличена с Националните награди за родителски продукти за 2022 г. в САЩ.

Кратко представяне на NAPPA:

Националните награди за родителски продукти (NAPPA) са основани от списание LA Parent през 1990 г., което има за цел да отпразнува най-добрите семейни продукти. NAPPA е най-изчерпателната и най-селективната програма за награди от този вид.

Признанието на NAPPA е нещо повече от печат на одобрение — това означава, че даден продукт е бил внимателно оценен и считан за „най-добър в своя клас“ от експертни съдии, родители и деца тестери и рецензенти на продукти. Родителите гледат на печелившите резултати на NAPPA като ценно ръководство за пазаруване, предоставено от познати и надеждни местни списания и уебсайтове за родители.

Wall Toy Rainbow е комплект, който включва десет най-популярни функции, като въртящи се зъбни колела, метеорологична дъска, търкалящ се диск, блокове с подходяща форма, ксилофон, вдлъбнато и изпъкнало огледало, гонг и телени мъниста с перка. Метеорологичната дъска е специално проектирана да съответства на темата на дъгата. Извитият дизайн приветства деца от всякакъв ръст да играят едновременно и да научат основни идеи за цветове, форми, звуци и време.

В картонената опаковка има упътване и крепежни изделия за лесен монтаж.

По-долу е уебсайтът, можете да намерите повече коментари за оценка от експертни съдии, родители и деца тестери.

https://www.nappaawards.com/product/wall-toy-rainbow/

Дървена игра за стена - Дъга от Viga Toys притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS.


Размери на сглобената играчка: 180х66х5см.

Подходяща за деца над 18 месеца.Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се