Козметика и хранене

Доставка за 1.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Моят малък Бах
-9%

Моят малък Бах

Артикулен № BK769
Материал: картон
Продуктът е изчерпан! Очаквайте скоро!
Уведоми ме при наличност
18,50 лв.
16,95 лв.
Описание:

Цветна музикална книжка с дебели картонени корици и страници от поредицата Моите първи срещи с музиката на издателство Емас.

„Моите първи срещи с класиката“ среща децата с едни от емблематичните произведения в класическата музика. Чрез поднесени шеговито обяснения, произведенията ще останат в сърчицата задълго! Първо малките ще дирижират оркестър от кукли на Симфония №5 от Бетовен, после ще присъстват на куклена сватба под звуците на „Сватбения марш“ от Менделсон, а в детската градина ще гостува истински оркестър със Симфония №40 от Моцарт! Под звуците на „Танцът на валкириите“ ще полетят на въртележката като същински валкирии, след което книжката пренася малчуганите на бал в съпровод на „На хубавия син Дунав“, а накрая дори ще свирят на пиано Прелюд от „Добре темперирано пиано“ на Бах!

„Моята малка музикална книга“ е най-успешната музикална поредица в Европа. Предназначени за най-малките (1+), картонените книжки са снабдени със сензорни бутони, с които детето може само да пусне музикалните откъси от представените произведения. Във всяка книжка са включени най-обичаните и популярни мелодии от композитора. А кратките и емоционални текстчета дават първа представа на малките слушатели за света на музиката, като предават кратко и ясно съдържанието и идеята на всяко музикално произведение.


Формат: 155х170мм.

Страници: 12

Подходяща за деца над 2 години.

Още много детски книжки за най-малките можете да откриете ако кликнете тук.

Смарт бейби предлага детски книжки, мебели играчни и Монтесори материаали.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се