Козметика и хранене

Брза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Монтесори карти с листа

Монтесори карти с листа

Артикулен № MO63-1
Наличност: ДА
9,90 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Този продукт е съставен от тарелки с 24 различни видове листа, изобразени на бял фон. Листата са показани по три различни начина: с тънък контур, с дебел контур и със запълнен вътрешен контур. Това е една уникална и забавна играчка, която може да помогне за развитието на детето по различни начини.

Първо, тази играчка насърчава визуалното разпознаване и наблюдение на детето. Те трябва да различават различните видове листа и да ги открият на тарелките с различни начини на изобразяване. Това развива техните визуални умения и помага да разпознават и различават различни образи.

Тази играчка също така може да насърчи и ученето и интереса на детето към природата и растенията. Като разглеждат различните видове листа, децата могат да научат повече за разнообразието на растителния свят и да развият своята любознателност.

Тази играчка предоставя забавна и образователна активност, която може да насърчи различни аспекти от развитието на детето - визуалното разпознаване, моториката и ученето за растенията. Тя предоставя увлекателен начин за развлечение и учене, като е идеална за развиване на уменията на децата при разпознаването на образи и подобряване на техните моторни способности.

Ако желаете да разгледате още продукти с подобни свойства, кликнете тук

Smart Baby разполага с широка гама от образователни и занимателни Монтесори материали и играчки.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се