Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

Мека бебешка играчка с картинки и огледало 1

Артикулен № ACT221-1
Материал: текстил, пластмаса
Наличност: ДА
25,90 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Тази играчка е мека и сгъваема и се състои от различни картинки на животни, предмети и форми. Включени са пластмасово огледало. Тази играчка предлага разнообразие от възможности за развитие на детето.

Първо, играта с меките картички развива сетивата на детето. Те могат да разглеждат различните картинки.

Огледалото, вградено в играчката, също играе важна роля в развитието на детето. То позволява на детето да се вижда само и да се разпознава. Това помага за развитието на самосъзнанието и идентичността на детето, като го подпомага да изследва и разбира своето тяло и лице.

Освен това, разглеждането на картинки с различни животни, предмети и форми помага за разширяването на речника и развитието на речта на детето. Те могат да започнат да именуват животните и предметите, да разгадават формите и да свързват картинките със съответните думи. Това насърчава развитието на езиковите умения и когнитивното мислене.

Тази играчка предоставя забавление и обучение, като насърчава развитието на визуалното сетиво, самосъзнанието, концетрацията, речта и когнитивните умения на детето. Тя е идеална за игра вкъщи или на открито и предлага вълшебен свят на разнообразие и открития за малките изследователи.

Размери:

Сгънато - 25х15cm.

Разгънато - 25x45cm.

Подходящо за деца над 1 месец.

Ако желаете да разгледате още продукти с подобни свойства, кликнете тук.


Smart Baby разполага с широка гама от образователни и занимателни Монтесори материали и играчки.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се