Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

Любими мелодии от прочути композитори

Любими мелодии от прочути композитори

Артикулен № BK1021
Продуктът е изчерпан! Очаквайте скоро!
Уведоми ме при наличност
15,90 лв.
Описание:

Тази книга ще ви потопи в приказния свят на музиката със своите музикални откъси от шедьоври на световноизвестни композитори. В нея ще откриете магията на звуците и ритмите, които ще ви завладеят и вдъхновят.

На страниците на книгата ще се насладите на следните музикални произведения:

  1. "Пролет" от "Годишните времена" на Антонио Вивалди - това е чудесна музика, която описва красотата и радостта на пролетта. Звуковете на Вивалди ще ви пренесат в цветни поля, зелени гори и пъстрообразни пролетни пейзажи.

  2. "Болеро" на Морис Равел - това е едно от най-известните музикални произведения на всички времена. Със своето постепенно нарастване на интензитет и ритъм, "Болеро" ще ви завладее със своята драматичност и страст.

  3. "На Елиза" на Лудвиг ван Бетовен - това е една от най-популярните и разпознаваеми мелодии на класическата музика. Тя е нежна, елегантна и ще ви накара да се потопите в романтичния свят на Бетовен.

Книгата е предназначена за деца на възраст 2 и 4 години и съдържа 12 страниц. Форматът й е 196х196 мм, а техническата й характеристика включва цветни, картонени, твърди корици. За да се насладите на музиката, книгата е оборудвана със сменяеми батерии.

Тази книга е прекрасен начин за децата да се запознаят с класическата музика и да се въведат в света на звуците и мелодиите. Тя ще съчетае забавление с образование и навяващи вълнение моменти, когато малките се потопят в магията на музиката.

Ако желаете да разгледате още книги, кликнете тук

Smart Baby разполага с широка гама от образователни и занимателни Монтесори материали и играчки.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се