Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

Dragon Inferno

Артикулен № TN196
Материал: пластмаса и хартия
Продуктът е изчерпан! Очаквайте скоро!
Уведоми ме при наличност
55,00 лв.
Описание:

Логическата игра "Dragon Inferno" е иновативно и забавно занимание за деца, което развива техните когнитивни умения и логическо мислене. Играта представлява набор от карти с различни предизвикателства, които трябва да бъдат решени от играчите.

С помощта на цветни обекти и фигури, децата трябва да решат дадените задачи и да постигнат целите на всяко ниво. Всяка карта предлага различни контексти за учене, които подпомагат усвояването на нови понятия и развиват въображението на децата.

Пподходяща за деца на всяка възрастова група и има различни нива на сложност, които позволяват на играчите да намират предизвикателство на техния собствен умствен капацитет.

Играта развива логическото мислене на децата, но и укрепва техните способности за решаване на проблеми, комуникация и сътрудничество с другите играчи. "Dragon Inferno" е отличен начин за децата да се забавляват и да учат в едно и също време.

Управлявайте кралството... или потънете в пламъци!Dragon Inferno предизвиква играчите да изградят стратегически най-голямото кралство в Долината на драконите. Внимавай! Огнедишащите дракони могат да превърнат кралствата в пепел... но ако си умен, можеш да използваш ада на дракона срещу опонента си. Играчът с най-голямото кралство в края на играта е победител.

Комплектът включва:

  • игрална дъска;
  • 2 царства от по 7 части;
  • 5 драконови части;
  • 8 драконови яйца
  • книжка с правила на играта

Децата ще бъдат заинтригувани от начина, по който прасетата успяват да се скрият в къщите и гледат през прозорците. А докато се забавляват те ще развиват своите концентрация, логика и умения за разрешаване на проблеми.

Подходящо за деца над 7 години.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се