Поръчка по тел.: 0899 299 067, 0878 940 155
Безплатна доставка до автомат на Box Now

Конструктор със зъбни колела - KORBO 90 елемента

Артикулен № TN105
Материал: пластмаса
Наличност: ДА
39,90 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Конструктор Korbo 90 Hydro се състои от 90 части – основен комплект с 4 платформи, който ще позволи на малчугана да сглоби различни конструкции, базирани на зъбни колела. Дори и малко дете може да използва зъбните колела, да ги съедини и да ги върти с помощта на дръжка.


С конструктор Korbo 90 Hydro ще можете да изградите прости, както и по-сложни конструкции, в които всеки елемент се движи. Можете да създадете свои собствени проекти, или да пресъздадете примерните модели от инструкциите. Конструкторът е обединен от темата за водата, и много от зададените модели имат тази обща връзка помежду си, като пресъздават реални обекти и превозни средства. Някои от тях могат да взаимодействат с течаща вода - примерно водната мелница. Когато я поставите под струята, тя ще започне да се върти като истинските!

Комплектът е съвместим с останалите конструктори от серията Korbo. Изплзвайки повече от един моде, Вие ще можете да изградите по-сложни и забавни конструкции.


Чрез заниманията с този продукт у децата се разива фината моторика на ръката, координацията между очите и ръцете, логическото мислене и въображението.


Продуктът е подходящ за деца над 4 години.Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю