Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

Конструктор със зъбни колела - KORBO 40 елемента

Артикулен № TN106
Материал: пластмаса
Продуктът е изчерпан! Очаквайте скоро!
Уведоми ме при наличност
23,90 лв.
Описание:

Конструкторът Korbo 40 Twist е се състои от зъбнии колела, тръби, елементи за свързване и ръчки за задвижване. С него ще можете да изградите въртележка, люлка, камера, или просто система от колелата, която да задвижите с помощта на малка манивелка. Комплектът е изработен от пластмаса и се състои от 40 елемента за сглобяване.

Конструктор ви позволява да изградите различни движещи се конструкции, базирани на зъбни колела. Комплектът съдържа и две свързващи се платформи. Дори и малко дете може да използва зъбните колела, да ги съедини и да ги върти с помощта на дръжка.

Комплектът е съвместим с останалите конструктори от серията Korbo. Изплзвайки повече от един моде, Вие ще можете да изградите по-сложни и забавни конструкции.

Чрез заниманията с този продукт у децата се разива фината моторика на ръката, координацията между очите и ръцете, логическото мислене и въображението.

Продуктът е подходящ за деца над 4 години.


Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се