Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

Дървен сет за разкрасяване

Дървен сет за разкрасяване

Артикулен № ACT229
Материал: дърво
Наличност: ДА
44,99 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Тази игра е дървен комплект за грим, който включва различни аксесоари и козметични продукти. Това е прекрасна играа, която не само забавлява малките госпожици, но и има положителен принос за тяхното развитие.

Първо, играта с дървения грим насърчава креативността и въображението на детето. Те могат да създават различни гримове и стилове, да се превъплъщават в различни роли и да се забавляват със създаването на различни външни образи. Това развива тяхната способност да мислят извън кутията и да бъдат творчески.

Подпомага се развитието на социалните умения на детето. Те могат да се играят с приятели и да създават различни образи при ролевата игра. Това им помага да развият умения като сътрудничество, комуникация и споделяне, които са важни за взаимодействието с други хора.

Играта с дървения грим комплект насърчава развитието на моториката и координацията на детето. Те трябва да използват различни движения и умения, за да "нанасят" грим и да работят с аксесоарите. Това подобрява тяхната моторика, груба и фина, както и координацията на ръцете и очите.

Този дървен сет за разкрасяване предоставя вълнуваща и безопасна възможност за малките момичета да изразят себе си, да учат социални умения и да развиват своите моторни и когнитивни способности. Тя е идеална за ролеви игри и създаване на различни образи, като помага на децата да се развиват и да се забавляват едновременно.

Размер - 21.5х16х7.5cm

Тегло - 0.2kg

Smart Baby разполага с широка гама от образователни и занимателни Монтисори материали и играчки.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се