Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

Игра за подреждане на цветни топчета с колбички и пинсета

Артикулен № MO183
Материал: дърво, пластмаса и картон
Наличност: ДА
25,99 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Чрез заниманията с тази игра, децата ще трябва да подреждат топчета по строго определен начин в прозрачни колбички. По забавен и интересен начин ще се научат да следват определен модел, както и сами да контролират и поправят грешките си.

Комплектът включва:

  • дървена основа с правоъгълна форма, в която се закрепват колбичките;
  • пдървени топчета с различни цветове ;
  • пластмасови чашки, с цветове съответстващи на топчетата - 5 бр;
  • дървена лъжичка, с подходяща форма за улавяне на топчета;
  • пинсета;
  • клечки - 2 бр
  • карти с различни модели за подреждане - 15 бр.

Всяка от картонените карти е двустранна, като от едната страна има модел за подреждането на топчетата в колбичките, а от другата, има цифра от 0 до 9 или математическо действие <, >, =, - или +.

По този начин децата, освен да подреждат топчета, ще могат с тяхна помощ да се научат да решават задачи с действията събиране и изваждане, както и степенуване (по-голямо или по-малко).

Разделете топчетата по цветове и ги изсипете в съответните им купички. Закрепете колбите за основата и си изберете модел от картонените карти, който да следвате. Изберете си инструмент, с който да работите: пинсета, лъжичка или клечки и се опитайте да подредите топчетата в колбичките, по същия начин, както са на образеца, който сте си избрали.

Чрез заниманията с този продукт, у децата се развиват моториката и сръчността на ръцете, координацията на движенията между очите и ръката, а също и концентрация, логическото мислене и запознаване на цветовете и числата.

Размери на кутията: 24х16х6см.

Тегло: 350гр.

Първите занимания с този продукти, са подходящи за деца между 3 и 7 години,.

Още много Монтесори материали, свързани със сензорното развитие, математика или околен свят, можете да намерите на линка.

Smart Baby предлага качествена литература за малки и големи, Монтесори материали и играчки, дрехи и качествена българска козметика.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се