Козметика и хранене

Брза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Игра с професии - дървен пъзел

Артикулен № 44650
Материал: дърво
Наличност: ДА
25,50 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Дървеният пъзел - Професии от VIGA Toys e страхотно дидактично пособие за запознаване на децата с различните професии, действията, необходимите принадлежности за труд и мястото на упражняването му. Комплектът съдържа изображения на хора ( които са от 2 отделни части), изпрълняващи различни професии, както и работното място, където те се практикуват.

Посредством игри, приказки, наблюдение на ролеви взаимоотношение, беседи децата придобиват знания за различните хора и за важните професии, които извършват. В заниманията с дървеният пъзел малчуганите се учат да разпознават професиите в картинки (космонавт, стюардеса, пожарникар, учител, лекар, земеделец, полицай, готвач), както и да ги сваързват в картинни композиции. Това насочва вниманието и детското разбиране за ролята на хората, които им помагат в живота.

С какво е полезна играта на пъзел с различни професии?

Тя насърчава езиковото развитие, докато децата говорят за всека професия и ролята, която играе в подпомагането на хората. Страхотен начин за развитие на речников запас, умения за намиране на съответствие и концентрация. Познанието за труда и различните професии е крачка към подготовката за бъдещото професионално определение на отделното дете.

Децата обичат да учат за професиите, докато редят тези пъзели от 3 части. Пъзелите са чудесен начин за подобряване на концентрацията, пространственото мислене, фината моторика, способността за решаване на проблеми и разпознаването на форми. Това е чудесно забавление за детето!

Дървената игра притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

  • Размер на кутията: 210х190х45мм
  • Подходящо за деца над 18 месеца.

Още много продукти, които развиват творчеството и креативността, можете да намерите на линка.

Смарт бейби предлага детски книжки, дрехи, мебели играчки и Монтесори материали.

В нашия блог може да откриете интересни статии свързани с развитието на нашите деца.

Производител:

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се