Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

Арбалет с мишена

Артикулен № TN086
Материал: пластмаса
Наличност: ДА
59,90 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Детският арбалет за тренировка по стрелба е перфектното забавление за деца над 6 години, които обичат приключенията и изпитването на нови умения. Включващ 6 стрели и мишена, този комплект предлага вълнуващо изживяване както за вътрешно, така и за външно ползване.

С мишената, която можете да поставите на маса или да закачите на стена, децата могат да се състезават и да подобряват своите умения в стрелба. Тази игра развива координацията, точността и концентрацията на децата, докато същевременно им осигурява забавление и активно изкарване на свободното време.

Безопасността е от съществено значение, затова е важно да се използва под наблюдението на възрастен. Играта се препоръчва за деца над 6 години и предлага вълнуващ начин за тях да се забавляват и да развиват своите умения. Този детски арбалет е идеален за игра както в домашни условия, така и на открито, предоставяйки на децата нови възможности за активна забава и развитие.

Арбалет за тренировка по стрелба.

Включва: 6 стрели и мишена, която да поставите на маса или да закачите на стената.

Подходящо за деца над 6 години.Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се