Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

Домино с букви

Артикулен № NI200
Материал: картон
Наличност: ДА
14,90 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

  Забавна игра с домино с букви от българската азбука.

  Правила:

  • Разпръснете плочките с лицето надолу. Всеки участник трябва да вземе по 5 плочки. Най-младият играч поставя по средата едно домино с лицето нагоре.
  • Следващият участник по посока на часовниковата стрелка може да постави плочка, която има картинка или буква като тези на първата. Ако няма – тегли от разпръснатите домина.
  • Домино със звезда – тя предоставя специално предимство. Играчът, който я притежава, може да я постави след каквато и да е картинка/буква и освен това получава правото да сложи веднага след това избрана от него плочка.
  • Домино с 4 букви – играчът може да го сложи стига 1 от 4-те написани на него букви да отговаря на търсената картинка/буква. Ако някой от играчите свърши плочките си – той печели, останалите могат да продължат, за да определят второ и трето място.

  Ако никой не е свършил плочките си, но вече няма домино, което да може да се сложи, то печели този, който има най-малко плочки.


  Брой на играчите 2+

  Подходящо за деца над 5 години.

  Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
  Ревюта:
  Оценка 5/5
  Добави ревю
  Сходни продукти
  За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
  Запиши се