Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

Деткса учебна маса и столче YELLOW--WHITE

Артикулен № TF5755
Материал: дърво
Наличност: ДА
159,00 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Комплектът маса със столче е специално проектиран за деца, предлагайки им удобна позиция за учене, четене и рисуване. Столчето има опора за гърба, което предпазва гръбначния стълб на детето и помага да постигне оптимална позиция при седене. Това съчетано с прецизно изработения наклон на работния плот, позволява продължителна употреба без дискомфорт.

Детският комплект учебна маса и столче се явява незаменим помощник на децата при учене, творчество и забавление. Изработен от висококачествен дървен материал, той осигурява дълготрайност и устойчивост на натоварване. Специалното покритие предпазва от наранявания и замърсяване.

Благодарение на заоблените ъгли и здравата конструкция, децата са защитени от наранявания, а голямата основа гарантира стабилност и предотвратява внезапно преобръщане.

Този комплект учебна маса и столче поддържа добрите навици на ранното детско обучение и помага за подобряване на вниманието на децата по време на учене. Освен това, той е тестван за безопасност, здравина и стабилност и отговаря на всички европейски стандарти.

Детската мебел от дърво със стилно изчистен дизайн в бяло и жълто се адаптира и за момичета, и за момчета, перфектно съчетавайки с останалата мебел на GINGER-HOME.

Комплектът е предназначен за деца над 3 години. Размерите на масата са 60.5х41.5х50 см, а столчето - 31х29.5х44 см. Максималното натоварване на масата е 20 кг, а на столчето - 40 кг. Използваният материал е MDF.

Теглото на целия комплект е 6.8 кг, което го прави лесен за преместване и поставяне в различни помещения.

Ако желаете да разгледате още мебели, кликнете тук

Smart Baby разполага с широка гама от образователни и занимателни Монтесори материали и играчки.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се