Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

Дървено детско ножче

Дървено детско ножче

Артикулен № MO179-1
Материал: дърво
Наличност: ДА
11,29 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Тази играчка представлява дървено ножче, което може да реже плодове и зеленчуци, но е специално проектирано така, че детето да не може да се пореже, като дръжката му е отгоре. Тази играчка не само предлага забавление, но и носи ползи за развитието на детето.

Първо, играта с дървеното ножче подпомага развитието на фината моторика на детето. Като държат ножчето и го използват за рязане на плодове и зеленчуци, те упражняват контрола си върху движенията и моториката на ръцете. Това помага за подобряване на координацията и прецизността на техните движения.

Освен това, играта с дървеното ножче развива уменията на детето за самостоятелност и отговорност. Те могат да използват ножчето за симулиране на рязане на плодове и зеленчуци, което ги кара да се чувстват като големи и самостоятелни. Това подпомага развитието на тяхната самоувереност и способността им да се грижат за себе си.

Играта с дървеното ножче също така насърчава развитието на когнитивните умения на детето. Докато режат плодове и зеленчуци, те могат да упражняват броенето, разпознаването на цветовете и идентификацията на различни видове храни. Това помага за развитието на техните познавателни умения и знания.

Тази играчка предоставя забавление и обучение, като насърчава развитието на фината моторика, самостоятелността и когнитивните умения на детето. Тя е идеална за ролева игра в кухнята или за сътрудничество с родителите при приготвянето на храна, като помага на детето да се учи и да се забавлява едновременно.

Размер - 10х9х1cm

Възраст - над 3 години

Ако желаете да разгледате още продукти с подобни свойства, кликнете тук


Smart Baby разполага с широка гама от образователни и занимателни Монтесори материали и играчки.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се