Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

Дървена цветна игра за памет

Артикулен № ACT234
Материал: дърво
Продуктът е изчерпан! Очаквайте скоро!
Уведоми ме при наличност
19,99 лв.
Описание:

Тази играчка се състои от;

  • 24 дървени щифтове в шест различни цвята;
  • дървен кръг;
  • цветно зарче.

В дървеният кръг може да се поставят щифтовете. Когато щифтовете са поставени на мястото си в кръга, техният цвят се скрива. Играчката включва също и зарче с цветове, които съответстват на цветовете на щифтовете. Целта е да се запомни кой щифт е на кое място, за да се развие паметта за цветове на децата.

Тази играчка е отличен начин да се развие паметта за цветове при малките деца. Когато децата поставят щифтовете на мястото им в кръга, те трябва да запомнят цветовете и техните позиции. Последващото хвърляне на зарчето с цветове ги предизвиква да се сетят кой щифт е на кое място. Това подобрява техния способ да разпознават, асоциират и запомнят различните цветове.

Освен това, играта развива и концентрацията и визуалното възприятие на децата. Те трябва да се фокусират внимателно върху цветовете и техните позиции, за да могат да ги запомнят и разпознаят. Това развива техните умения да забелязват детайли и да се концентрират върху задачата.

Тази играчка, състояща се от дървени щифтове и кръг, заедно със зарчето с цветове, предлага забавление и развиващи възможности за малките деца. Тя развива техните памет за цветове, концентрация и визуално възприятие. Това е отличен начин за малките деца да се научат да разпознават и запомнят различните цветове.

Характеристики;

Размер - 40x25x3cm

Тегло - 0.8kg

Възраст - над 3 години


Ако желаете да разгледате още продукти с подобни свойства, кликнете тук


Smart Baby разполага с широка гама от образователни и занимателни Монтесори материали и играчки.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се