Козметика и хранене

Брза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Дървена цветна игра за баланс - дженга със зарче

Артикулен № ACT61
Материал: дърво
Наличност: ДА
24,90 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Играта се състои от:
- 54 дървени разноцветни блокчета.
- Дървено зарче.


Дървените блокчета, които са с формата на паралелепипед, се подреждат „плътно“ по три в ред, така че да образуват кула. Блокчетата на всеки следващ ред се поставят перпендикулярно на блокчетата от предходния такъв.
След като се подреди кулата, играчът, който е пръв по ред, хвърля зарчето. Какъвто цвят му се падне, такава дървена плочка трябва да премести.
Когато кулата бъде построена, играта започва, като на всеки ход играчите първо хвърлят зарче и след това изтеглят по една плочка със съответния цвят, който се е паднал. След това поставят изтеглената плочка на най-горния незавършен ред или започват нов ред. Играчите нямат право да вземат плочка от най-горния завършен ред или да изваждат плочка с две ръце.


Играта приключва, когато кулата се срути или ако от нея падне поне една плочка, която на съответния ход не е обект на преместване от някой от долните към най-горния етаж. Последният играч, успешно поставил плочката си преди падането на кулата, е победител в играта.


Размери на кутията: 8.5х8.5х30см.

Тегло: 1кг.


Играта е подходяща за деца над 3 години.


Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се