Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

Дървена детска количка - камион за сладолед

Дървена детска количка - камион за сладолед

Артикулен № ACT300-6
Материал: дърво, пластмаса
Наличност: ДА
4,90 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Тази играчка е дървено превозно средство, което представлява едно от най-популярните средства за забавление за децата. Това е прекрасна играчка, която не само забавлява децата, но и има положителен принос за тяхното развитие.

Първо, играта с дървеното превозно средство насърчава фантазията и креативността на детето. Те могат да измислят различни истории и приключения, които да бъдат изигравани с превозното средство. Това помага да се развият техните когнитивни и езикови умения, както и въображението им.

Освен това, играта с дървеното превозно средство подпомага развитието на моториката и координацията на детето. Те трябва да манипулират и контролират превозното средство с ръцете си, което подобрява тяхната груба и фина моторика. Това също така помага за развитието на координацията на ръцете и очите.

Играта с дървеното превозно средство може да насърчи и социалните умения на детето. Те могат да си играят с други деца и да създават различни игрови ситуации, което ги научава да се сътрудничат, да споделят и да комуникират с други хора.

Тази играчка предоставя вълнуваща и безопасна възможност за децата да изразят своята креативност, да развият своите моторни умения и да се насладят на играта си. Тя е идеална за развиване на въображението, моториката и социалните умения на детето, като същевременно ги забавлява и занимава.


Възраст: 10 месеца>


Ако желаете да разгледате още продукти с подобни свойства, кликнете тук


Smart Baby разполага с широка гама от образователни и занимателни Монтесори материали и играчки.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се