Козметика и хранене

Брза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Червени летви на Монтесори (5-50см)

Червени летви на Монтесори (5-50см)

Артикулен № MO23-1
Материал: дърво
Наличност: ДА
35,90 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Тази играчка се състои от 10 червени летви, които варират по дължина 5-50см. Макар и сравнително проста, тази играчка има значим принос за развитието на малките деца по няколко начина.

Първо, играта насърчава моториката на детето. Децата трябва да хващат и поставят летвите, изисквайки прецизни движения на ръцете. Това подобрява тяхната моторна координация и фината моторика.

Второ, играта развива логическото мислене на детето. Те трябва да изследват и експериментират с различните дължини на пръчките, за да създадат различни комбинации, дължини и форми. Това насърчава тяхната способност за анализиране, проблемно мислене и решаване на задачи.

Трето, играта подпомага развитието на творческото мислене. Децата имат свобода да експериментират и създават свои уникални конструкции, използвайки различни комбинации от летвите. Това ги насърчава да мислят извън зададените рамки и да развият своята креативност.

Играчката, състояща се от вариращи по дължина дървени летви, предлага на децата забавление и предизвикателство, докато развива техните моторни, логически и творчески умения. Тя е подходяща за деца в ранна възраст и допринася за техния общ развой.


Характеристики;

Размер - 52х13х3cm

Тегло - 0.9kg

Възраст - над 3 години


Ако желаете да разгледате още продукти с подобни свойства, кликнете тук


Smart Baby разполага с широка гама от образователни и занимателни Монтесори материали и играчки.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се