Козметика и хранене

Брза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

7 чудесни коледни занимания с децата

7 чудесни коледни занимания с децата

Коледа наближава! Децата се вълнуват дали ще получат подаръците от писмата, които са изпратили до Дядо Коледа. В почивните дни преди и през празниците имате чудесна възможност да прекарате известно време с децата, партньора си и други членове на семейството, преди завръщане към обичайната си рутина. И въпреки че изглежда, че има много неща за правене – купуване на подаръци, пазаруване, подготовка и пътуване, зимно почистване - ваканцията може да стане скучна доста бързо. Ето защо съставихме този списък от коледни дейности, които да правим с децата! Независимо дали става дума за безброй коледни филми, посещение на музей, приготвяне на традиционни курабийки за празниците, последното нещо, което ще чуете тази Коледа, е „Мамо, скучно ми е!“.

Пригответе заедно традиционни коледни сладки

Традиционните сладкиши за Коледа са по-вкусни, когато имаме малък помощник за тях. Обсъдете предварително какви сладки ще правите, изберете формички, глазура и всичко необходимо за тяхното приготвяне. След това ги споделете със семейството като не пропускате да поздравите детето за неговото усърдие при подготовката.

Идете на ледена пързалка

Възползвайте се от студените температури и отидете да се попързаляте на ледена пързалка. Освен че забавленията са гарантирани, но и децата ще се изморят и в края на деня ще можете лесно да ги сложите да спят.

Спускайте се с шейна

Всички мечтаем за сняг по празниците, защото това включва редица забавления на открито. Ако има сняг, шейната е най-безопасният начин за забавления в снега, защото не позволя на децата да паднат, както при кънките. Спусканията с шейна са чудесен начин за изграждане на връзка с детето и за създаване на красиви спомени.

Направете си снежен човек

Ако има сняг, задължително направете снежен човек заедно. Изберете подходящи елементи за лицето и тялото му, а след като е готов, не пропускайте да го увековечите със снимка.

Гледайте традиционни коледни филми заедно

Едва ли има нещо по-уютно от това да си обуеш меките чорапи, да се сгушиш с топлото одеяло, да пиеш горещ шоколад и да гледаш коледни филмчета. Всички деца обичат подобна атмосфера, така че не ги лишавайте от нея. Порадвайте се заедно на всички тематични детски филмчета за празнично настроение и много детски усмивки.

Друг вариант е да замените коледните филмчета с детски коледни приказки. Запознайте своето дете с историята на Скрудж, която е поучителна и  подходяща за предстоящия празник.

Научете коледни песни и ги пейте заедно

Коледните песни са задължителни за празничното настроение. Научете най-популярните с Вашето дете и ги пейте по време на празниците. Може дори да си организирате и караоке. Така със сигурност никой няма да скучае, а забавлението е гарантирано.

Поиграйте с любимите играчки

Вземете комплекта играчки за нанизване и нека забавленията да започнат. Помнете, че децата ценят времето, което прекарвате с тях. То е равносилно на най-големия подарък, който някога ще получат. Затова, не ги лишавайте от присъствието си като им подарявате образователни играчки, с които да играят сами.

Ролята на родителя в живота на детето е да възпитава, да дава пример и да присъства преди всичко. Поиграйте заедно с най-новия комплект от образователни играчки, които е получило детето за рождения ден. Говорете и обсъждайте това, което го вълнува, защото само така ще укрепите Вашата връзка.

Скъпи родители, ако още не сте купили всички детски играчки за Коледа, имате още малко време.

Обадете се на 087 894 0155 за лесна и бърза поръчка.

Пожелаваме весели коледни празници на всички малки и големи с пожелания за много здраве, детски усмивки, щастие и големи подаръци!


За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се