Козметика

Безплатна доставка
до автомат на Box Now,
до офис на Еконт и Спиди
над 120 лв.

Лесни коледни украси и картички Монтесори

Лесни коледни украси и картички Монтесори

Най-хубавите подаръци, които получаваме като родители, са онези, които нашите деца изработват. Влагайки търпение и желание, усърдието им бива възнаградено. За да бъде още по-празнично в дома Ви по Коледа, помогнете на детето да развива въображението си по метода Монтесори като изработи някои от тези лесни украси и картички. Те ще оставят скъп спомен на семейството и за следващите празници. Ето няколко идеи за интересна и лесна коледна декорация у дома, изработена от вашите помощници:

Коледни висулки за елхата от канелени пръчки

Ангажирайте вашето дете да направи красиви коледни украси за елхата. Така ще развива въображението си, ще упражнява фината моторика, а от всичко това резултатът ще е красива висулка, която да му напомня, че всичко се постига с желание и упоритост. Необходими материали за изработването на тези красиви детски играчки за коледната елха:

 • - няколко броя канелени пръчици;
 • - няколко броя клончета от елха;
 • - цветни украшения: звездички, топченца и др.;
 • - лепило;

Пъстри триъгълни коледни елхички

Лесни и подходящи за изработване от малки деца, тези пъстри триъгълни коледни елхички са чудесен начин вашето дете да впрегне своята креативност, да тренира търпението си и да създаде нещо красиво и празнично. Ето какво Ви е нужно:

 • - няколко дървени пръчици (като тези от сладолед на клечка);
 • - зелени водни бои за оцветяване на пръчиците;
 • - лепило;
 • - декорации за залепване: звездички, копчета и др.;
 • - конец, конци или цветни панделки;
 • - четка за рисуване.

Първо се залепват пръчиците във формата на триъгълник. След това се боядисват в зелено. Изчаква се да изсъхнат, залепват се декорациите и се връзва конецът, за да се закрепи към елхата. Може да се използва и като декорация, без да се окачва на елхата.


Красиви коледни картички от малки сръчни ръчички

Коледните картички са красив начин да пожелаем нещо хубаво на някого. Още по-ценни са, ако са изработени от дете. Тези предложения са лесни и не изискват много материали. С тях вашето дете ще бъде ангажирано и ще научи, че е важно подаръците да бъдат от сърце.

Какво е необходимо за тези картички?

 • - бял и цветен картон, 
 • - подходящо изрязани елементи за отделните декорации (звездички, топченца и други лъскави неща) 
 • - лепило.

Със сигурност вашето дете ще се забавлява много, докато изработва коледните детски играчки за вашата елха или красивите картички, които с радост ще подарите на баба и дядо. 

За стимулиране на творческия потенциал на вашето дете избирайте естествени, образователни играчки, с чиято помощ игрите ще имат резултат, а детето ви ще расте здраво и щастливо.

Доверете се на Smart Baby за избор на детски играчки.


Ние знаем, че децата са любопитни и затова предлагаме играчки, които им помагат да се учат и развиват. Посетете нашия онлайн магазин и изберете играчките, които ще помогнат на вашето дете да развие своите индивидуални качества. Очакваме Ви!

Smart Baby пожелава Весели празници на всички малки и големи деца с пожелания за много щастливи моменти!


Актуално от блога
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се
Започнете да пишете, за да видите продуктите, които търсите.