Козметика и хранене

Брза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Играчки, които да вземем на лятната почивка

Играчки, които да вземем на лятната почивка

Лятната почивка е дълго чакана и мечтана от всеки член на семейството. Защото тогава е моментът за занимания на открито, за време за нас, както и за активна почивка под топлите слънчеви лъчи. А най-хубавото е, че по време на нашата ваканция на морето децата оставят електронните устройства настрана, за да ги заменят с активна игра на пясъка, сред вълните или под чадъра на сянка. 

Ясно е, че за плажните занимания е важно да имаме комплект от кофички, лопатки и формички за игра на пясъка, заедно с плажна топка, може би дори басейн или надуваеми принадлежности за игри във водата.

Какви обаче образователни играчки да подготвим за престоя ни извън дома? Важно е да стимулираме детското въображение и любопитство. Ние от Smart Baby сме ви подготвили няколко интересни предложения от дървени играчки, с които Вашето дете може да се забавлява дори на плажа.

Когато пясъкът ви дойде в повече, идва ред на игрите с интересни дървени играчки, подходящи за сезона. За малки ентусиасти рибари дървеният риболов е чудесен начин за групово занимание. Играта има игрално поле, на което се разположени морски обитатели в различни цветове, които имат магнит. Всеки играч хвърля зара, след което има право да улови с въдицата си рибката, чийто цвят му се е паднал. Печели този, който е уловил най-много рибки. С помощта на тази игра детето тренира визуалната си памет, научава различните цветове и форми, упражнява и бързината на реакциите си, докато се забавлява във Вашата компания.

Интересните дървени играчки за нанизване винаги печелят детското внимание, защото му предлагат пъстрота и интересни възможности. За игри на плажа или в хотела, по време на пътуването дори, изберете нашата нанизванка с животни. С нейна помощ се развива фината моторика на ръцете и детските пръстчета, тренира се вниманието и търпение, както и концентрацията. Освен това можете да си нанижете впечатляваща плажна гривна. Играта е подходяща за деца над 3 години.

Лято е. На море сме. А какво по-хубаво от дървена лодка. С тази образователна играчка дървена лодка с балон Вашето дете ще научи важни неща за физиката, докато се забавлява и тренира своето въображение. Как работи лодката? Движи се, когато надуем балона. Той трябва да бъде поставен на коминчето, след което въздухът преминава през лодката с помощта на специална тръбичка. Излизайки оттам, въздухът създава сила, с чиято помощ лодката се движи напред. Вълнуващо, нали! Идеалната играчка за морски изследователи.

На вечерната разходка не пропускайте да изведете Шаро. Макар да е само дървено куче с връвчица, той е всъщност доста гъвкав и пластичен. Тялото му се извива наляво и надясно, а очите и опашката му шарят непрестанно. Детето Ви ще бъде ангажирано да разходи своя любимец и няма да обърне и капка внимание на шарените опаковки по витрините на алеята.

Smart Baby пожелава на всички малчугани прекрасно и весело лято с много приключения, морски забавления и слънчеви усмивки!


За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се