Козметика и хранене

Брза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Дървените играчки на Smart Baby - най-добрият приятел както на детето, така и на мама

Дървените играчки на Smart Baby - най-добрият приятел както на детето, така и на мама
Още с раждането си детето изпитва вродена потребност да опознава света около себе си. Като родители ние поемаме отговорността да съхраним тази жажда, събуждайки и развивайки сетивата за запознанство с околния свят. Този постепенен път спомага мисловното и креативното развитие на детето. Благодарение на него то ще развие своите способности, превръщайки се в пълноценен човек.

Играта е основен похват, чрез който детето осъществява връзка с всичко, случващо се около него, и бързо и лесно развива своите способности. Игрите се променят с възрастта, но това, което се запазва, е целта им, а именно - да продължават да развиват интелекта, моториката, мисълта и въображението на децата. Поради тази причина в основата си дървените играчки на Smart Baby залагат на образованието, логиката и мисловната дейност, като всичко това е умело комбинирано с цветна забава, която буди непрестанно любопитството и поддържа въображението още от ранна възраст.

Съобразявайки се с естественото влечение на детето да опитва вкуса на всичко, попаднало в ръцете му, Smart Baby изработва своите детски играчки от специално дърво, което събира 90% по-малко прах от обикновените играчки. Боите и лепилото, които се използват за направата им са изцяло екологични и безвредни.

Както е известно, всяко дете се ражда с талант в една или друга област. Важно е той да се разпознае още в ранните години, да се работи в тази насока, да се стимулират способностите. В противен случай талантът закърнява и детето губи себе си по един или друг начин.

За много родители обаче разпознаването на таланта в детето се оказва трудно. В тези случаи Smart Baby идва на помощ. Доверявайки се на дървения конструктор, готварската печка или която и да е друга наша образователна играчка, родителят ще помогне на детето си да открие своята дарба. Докато то играе, естествено ще прояви своите вродени способности. С други думи: „Мамо, време е за игра!”.


За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се