Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

  • Начало
  • Блог
  • Дървени играчки – перфектният подарък за Деня на детето

Дървени играчки – перфектният подарък за Деня на детето

Дървени играчки – перфектният подарък за Деня на детето

Денят на детето наближава. Само още няколко седмици и 1-ви юни е тук, с цялото си очарование на греещи отвсякъде детски усмивки. Щастливите реакции обикновено означават, че малчуганите харесват не само вниманието, което получават, а и подаръците- неразделна част от празника. При изобилието от детски играчки за всякакви възрасти, от всякакви материали, онлайн и във физически магазини, изборът какво точно да вземете за най-специалните хора в близкото обкръжение може да се окаже изключително труден. 

Подарък за Вашето собствено дете

Много родители започват седмици преди 1-ви юни да преглеждат онлайн и физически магазини, за да открият перфектните детски играчки. Често това е много трудно, тъй като мечтите на малчуганите и представите им за това с какво искат да играят не познават границите на възможното. Така да бъдат удовлетворени чудноватите им желания се оказва истинско предизвикателство. 

От другата страна стои искреният стремеж на родителите тяхното дете да бъде най-щастливото. Едновременно с това обаче, трупането на допълнителни предмети вкъщи може да се превърне в истински ужас. Ясно е, че подаръкът е задължителен – най-добре е в такъв случай той да не бъде поредната вещ, а нещо полезно, по възможност дори образователно. 

Опитайте с дървени играчки – те отговарят едновременно на всички тези критерий. Тъй като все пак става дума за Вашия собствен наследник и Вашия собствен дом, знаете добре какво има детето и от какво се интересува. На страниците на Smart baby можете да откриете огромно разнообразие от различни дървени играчки, които, макар и класирани в някое определено направление, всъщност предлагат множество възможности. Необходимо е само въображение – Вашето и на детето, взети заедно, са гаранция за множество незабравими моменти вкъщи. 

Подарък за друго близко дете

Винаги, когато става въпрос за купуване на подарък на близко дете от семейния или приятелския кръг, дилемите са много. Каква сума да отделите, колко да е голям подаръкът, какво да бъде – преживяване, предмет, лакомство или комбинация. За да се чувствате по-сигурни, докато избирате, поговорете предварително с родителите за насоки. Те със сигурност знаят и какво иска малчуганът, и доколко задоволяването на желанията му съвпада с техните разбирания и модели на възпитание. 

И тук, ако заложите на дървени играчки, възможностите за грешки или недоволство са твърде малко. Дървото, като топъл, естествен материал, е изключително издръжливо. Ето защо това ще бъде един от предметите в дома на Вашите близки, който няма опасност да бъде счупен и изхвърлен още в рамките на първата седмица. 

Подарете дървени играчки с прости форми

Денят на детето не е само повод за поредния подарък – това е дата, на която празнуваме удоволствията и магията на детството, където най-ценната “съставка” е именно въображението. Удивлението от фантазията на малчуганите е нещо, което често спохожда всеки от нас, възрастните. Така че какъв по-хубав подарък за 1-ви юни от стимул за въображението?!?

Дървените играчки в прости форми – кубчета, триъгълници, сфери – позволяват на детето да ги включи в свой собствен свят. Нещо повече, всеки ден то може да измисля различни игри. Този тип детски играчки “растат” заедно със самия малчуган. Тоест, в различни възрасти може да се използват по различни начини, за забавление или за усвояване на нови знания и умения. 

Най-хубавото на дървените играчки е, че те са практически вечни. Подарявайки за Деня на детето такава, Вие давате не само предмет, а едновременно приемственост, крила на въображението и устойчивост. А от тук и повод за родителите да поговорят с децата си за тези важни неща в живота. Ако тази идея Ви харесва, в онлайн и физическите магазини на Smart baby със сигурност ще откриете перфектните подаръци от дърво. 

За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се