Козметика и хранене

Брза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Актуални дървени играчки Монтесори от Smart Baby

Актуални дървени играчки Монтесори от Smart Baby

Ние от Smart Baby вярваме, че играчките са важен елемент от израстването и развитието на децата. Ето защо сме подбрали няколко предложения от най-добрите дървени играчки Монтесори, които предлагаме. Всяка от тези играчки развива различни умения у децата, помагайки им да опознаят и разберат заобикалящия ги свят.

Защо дървени играчки?

Универсални, издръжливи, екологични и много интересни – такива са дървените играчки. С тяхна помощ децата от най-ранна възраст започват да развиват умения за логическо мислене, създаване на връзки, провокира се тяхната креативност и въображение и се работи активно върху развиването на фината моторика. Кои са най-подходящите играчки, които трябва да имаме у дома?

Предложения за интересни дървени играчки Монтесори:

Разгледайте типовете дървени играчки Монтесори, които са подходящи за развитието на Вашето дете и които специално сме подбрали за Ваше улеснение.

Дървена кутийка с топче

Дървената кутийка с топче съществува в различни цветове и форми. Самата играчка представлява кутийка с отвор отпред, в който се поставя топче. Тя е подходяща за деца между 6 и 7 месеца, които вече могат да стоят седнали самостоятелно. С нея ще се учат да хващат здраво, да преместват даден предмет и да опознават цветове и форми, задържайки вниманието си върху тях.

Играчки за нанизване

Дървените играчки Монтесори за нанизване представляват ос, върху която се поставят различни цветни фигурки. По този начин се стимулира детското въображение, концентрация, фината моторика, търпението. Този тип играчки са подходящи за деца над 18 месеца.

Дървен пъзел

Дървеният пъзел е подходящ за деца над 2 години, тъй като съдържа малки елементи. Той представлява плоскост, върху която се подреждат различните елементи на пъзела. След правилната подредба се получават различни животни в зависимост от типа пъзел: жаба, заек, куче и др.

Ползите от този тип игра са свързани с развиване на логическото мислене, фината моторика. Докато Вашето дете играе с дървения пъзел, може да му разкажете какво е това животно, което ще се получи, какви звуци издава, как изглежда, къде живее и много други. Така ще стимулирате и мисленето.

Още предложения може да откриете в нашия онлайн магазин. Подарете интересна дървена играчка за Вашето дете и гледайте как с наслада изучава света около себе си.


За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се