Козметика и хранене

Брза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Кратки насоки при избор на бебешки играчки за момчета

Кратки насоки при избор на бебешки играчки за момчета
Когато мислим за детски играчки за момчета, винаги се сещаме за колички, влакчета, камиончета. Но какво да кажем за играчките за бебета? Какво трябва да съобразите при избора им?

Бебешки играчки спрямо възрастта

Съобразяването на детските играчки с възрастта е важно за развитието и ползите от тях, според експерти. Ако детето е твърде малко за играчката, тя няма да представлява интерес за него. Нещо повече – дори може да застраши живота му, поглъщайки малки части от нея.
Ако пък играчката е за по-малко дете, тя също няма да е интересна и няма да изпълнява образователната си функция.
Обръщайте внимание на предписанията на етикетите от производителя. Там подробно е описано за кого е подходяща играчката.

Безопасност

Бебешките играчки трябва да бъдат безопасни за употреба. Винаги проверявайте внимателно дали играчката, с която играе вашето бебе, е в добро състояние.
За да избегнете неприятни ситуации, винаги избирайте качествени играчки, които не само ще издържат дълго, но и ще осигурят безопасност при детските игри.

Избор на бебешки играчки за момчета

Практиката показва, че най-трудно се избират играчки за бебе момче. Първоначално, повечето хора се насочват към играчки в сини или зелени цветове, защото смятат, че те са момчешки. Според съвременните психологически изследвания бебетата не различават
момчешки от момичешки играчки. Затова е важно да подбираме играчките спрямо техните функции и образователните потребности в конкретната възраст.
Нашият съвет е да не се придържате към избор според определен цвят на играчката, а според характера на бебето. Ако още не сте опознали добре своето мъниче, няма страшно. 
Доверете се на вашата интуиция. Тя ще ви насочи към най-правилното решение.

Богато разнообразие от играчки

На пазара се предлага богато разнообразие от играчки за новородено. Това включва меки играчки за гушкане, различни видове дрънкалки и гризалки, интерактивни играчки с различни звуци и куп други интересни и оригинални продукти.
Важно е да проверявате дали избраните бебешки играчки са съобразени с Европейските стандартни за качество.
Най-предпочитаните бебешки играчки
Най-търсените и предпочитани детски играчки Монтесори са интерактивните. Причината е, че малките деца обичат светлините и звуците, включващи приятни мелодии. Благодарение на модерните технологии, днес се произвеждат все по-креативни игри, които успяват да забавляват дори най-малките за дълго време.
Плюшените играчки са идеалният приятел на вашето дете. С тях подарявате не само играчка, а истински приятел. Те са подходящи за всяка възраст и пол. Други техни ползи са, че не се нуждаят от батерии, не крият опасности от наранявания и винаги са под ръка за весела игра.
Предлагат се в разнообразни цветове, които се харесват на всяко мъниче.
Доверете се на Smart Baby за качествени детски играчки и подарете на Вашето дете незабравими занимания! Защото бебешките играчки не само подобряват развитието на малките откриватели, но и са техния пръв приятел. Разгледайте нашия онлайн магазин и изберете най-интересното за вашето дете.
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се