Козметика и хранене

Брза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

5 образователни детски играчки за щастливо детство

5 образователни детски играчки за щастливо детство

Всички ние като родители сме в непрестанно търсене на подходящи образователни детски играчки, които да отговарят на нуждите на децата ни. Специално сме подбрали няколко, които ще помогнат на мъничето да се учи, докато играе. Вижте кои са те и ги включете в списъка с коледните подаръци, ако липсват във Вашия дом.

1. Конструктор

Този тип образователни играчки са много полезни за децата. Помагат им да развиват координация между очи и ръце, учат ги на базови умения, свързани с разпознаване на цветове и геометрични формички, фигури и др. Конструкторите са силен стимул за детското въображение и са в основата на много ролеви игри. Ползите от играта с подобни образователни детски играчки са многобройни. Сред тях са развитие на фината моторика, работа в екип, концентрация и фокусиране на вниманието.

2. Куб с отвори и геометрични фигури

Кубчето с фигури е перфектната образователна играчка за Вашето дете. С нейна помощ то ще се научи да се справя с проблеми – например, в коя дупчица трябва да постави даден елемент спрямо неговата големина и форма. Също така тази играчка развива логическото мислене и поставя отлична основа за математика в началния курс. 

3. Дървенo влакче с различни елементи

Влакчето с геометрични форми е играчка, с която детето с лекота развива множество сюжети. Организирайки формите в различни композиции, влакчето предразполага за различни ролеви игри, по време на които малчуганът неусетно опознава особеностите на различните геометрични форми.

4. Дървен пъзел 

Целта на дървения пъзел е да развива моторните умения на вашето дете. Пъстър, забавен и интересен, с него безкрайните часове забавления и игри са гарантирани. Намирайки правилното място на лапичката, човката или опашката, детето бързо запомня анатомичните особености на животинските видове, докато междувременно тренира своята моторика. 3D дървеният пъзел допълнително развива пространственото мислене и фината моторика.

5. Музикални играчки

Към музикалните играчки Ви съветваме да подходите внимателно. Избирайте правилните играчки, които не предизвикват какафония, а позволяват на децата да усетят ритъм и мелодия. Ако успеете от рано да създадете потребност и обич към музиката, Вашето дете ще порасне като чувстваща личност.

С помощта на тези 5 образователни играчки Вашето дете ще навлезе по-плавно в света на предизвикателствата, които го заобикалят. Разгледайте още интересни предложения за вашето дете в онлайн магазина на Smart Baby – довереният ви партньор за най-качествените детски играчки. Очакваме ви!


За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се