Козметика и хранене

Доставка за 1.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

1 юни с децата – 5 идеи за забавления

1 юни с децата – 5 идеи за забавления

Скъпи родители, наближава най-любимият детски празник – 1 юни. За да зарадвате малките палавници, от Smart Baby Ви предлагаме 5 идеи за забавления, с които ще прекарате един незабравим ден с най-обичаните. Подгответе се, ще е весело!

Куклен театър за най-малките

Ако детето Ви е мъничко и досега не е било на куклен театър, подходящ момент е да го заведете. Това е чудесен начин за отпразнуване на денят на детето, който ще остави красив спомен за дълго време.

Занимания на открито

Във всички градове в страната се организират различни мероприятия по повод детския празник. Информирайте се предварително къде и какво ще има, за да се съобразите с часовия диапазон. Дори времето да е лошо, не се безпокойте – винаги има резервен вариант.

Дори да няма нищо организирано, винаги може да се поразходите в парка, да поиграете на любимите игри и да се забавлявате заедно, хапвайки вкусен сладолед!

Детско кино

Ако детето Ви не е фен на театъра, а предпочита киното, може да го заведете. Със сигурност ще има забавна програма или дори изненади за деца в този важен ден. А и какво по-забавно от това да гледате заедно детски филми, докато хапвате пуканки пред големия екран!

Посещение в зоологическата градина

Ако във Вашия град има зоологическа градина, непременно заведете детето там. Посмейте се на маймунките. Направете си тонове забавни снимки с животинките и научете интересни факти за животинския свят. Възможно е дори да има празнична програма по повод празника. 

Излет в планината

Впуснете се в приключения сред природата. Изведете децата в планината. Изберете лесен маршрут, пригответе сандвичи и вода и прекарайте деня на открито. За да държите децата развълнувани по-дълго може да си поставите за цел да стигнете до водопад, езеро, пещера. Направете си снимки, поиграйте. Ще останат впечатляващи спомени.

Купон с други деца

Какво е денят на детето, ако не купон с много деца? За да се забавляват, изберете подходящо място – може в парка, може вкъщи или в някой детски център с достатъчно пространство за игри. Осигурете празнична украса за децата – балони, декорация и др. Погрижете се да има и сладкиши – бонбони, сладолед – всичко е позволено на празника. Може дори малки символични подаръчета. Детски песнични в унисон с празнуването също може да се включат, в случай че не е много шумно. Организирайте танци и забавления за много детски усмивки.

Ако имате възможност, пригответе любимото ястие на Вашето дете по повод празника. Може и домашен сладкиш. Не забравяйте и подаръците. Детски играчки никога не са излишни. Покажете му колко е важно за Вас и за семейството и прекарайте приятно целия ден! Децата заслужават най-доброто, на което сме способни!

Smart Baby пожелава на всички малчугани и техните родители прекрасен Ден на детето с пожелания на много щури игри и забавления, сбъднати мечти и чаровни детски усмивки!


За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се