Козметика и хранене

Доставка за 1.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Бебешка мека дрънкалка - зайче Джени
-15%

Бебешка мека дрънкалка - зайче Джени

Артикулен № TN268
Материал: дърво и текстил
Наличност: ДА
19,90 лв.
16,99 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Тази бебешка мека дрънкалка на Taf Toys е удобна и лесна за хващане. Когато се разклати, издава лек и приятен звук, който ще забавлява вашето мъниче. Тъй като звукът се издава само при движението на дрънкалката, то тя ще провокира Вашето бебе да я движи и мърда.

Ще стимулира движението му, с което развива фината моторика, координацията на движенията, между очите и ръцете. Освен това ще прави и логическа връзка - движение/звук. Заниманията с играчката помагат за развитието на сетивата и емоционалната интелигентност на бебето.

Забавната играчка изгражда първоначална представа за ритъм и звук и спомага за развитието на ловкостта. Дрънкалката е изработена от разнообразни материали, отговарящи на европейските изисквания за безопасност.

Тъй като играчката е изключително лека и удобна за хващане, а материалите са леки и подходящи, то този продукт, може да се използва от бебета от най-ранна възраст.

Подходящо за деца над 0 месеца.

Още много играчки и дрънкалки за най-малките, можете да намерите в нашия сайт, ако кликнете тук.

Смарт бейби предлага детски книжки, мебели, козметика,комплекти за хранене, играчки и Монтесори материали.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се