Козметика и хранене

Бърза доставка за 3.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Автоматична химикалка Зенит

Автоматична химикалка Зенит

Артикулен № PT026
Материал: пластмаса
Наличност: ДА
1,60 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

Автоматичната химикалка с ергономична дръжка Zenit MBG е перфектният инструмент за ученици, студенти и професионалисти, които изписват много и имат нужда от удобство и качество. Тя е снабдена с висококачествено мастило, което осигурява гладко писане без зацапване или размазване на бумагата.

Ергономичната химикалка с триъгълна форма предотвратява умората и дискомфорта при дълготрайна употреба.

Zenit MBG е идеална за писане на дълги есета, записки, документи и други текстови материали. Независимо дали сте ляв или десен здравословно, тази химикалка ще ви предложи комфорта и перфектното писане.

Със своята надеждна механизация, автоматичната химикалка Zenit MBG е подходяща за ежедневна употреба в училище, университет, офис или у дома. Нейният стилен дизайн и функционалност я правят идеален аксесоар за всеки, който цени качеството и удобството в писането.

Подходяща за деца над 3 години.

В сайта на Smart Baby , можете да откриете още много канцеларски материали и продукти развиващи трорчеството и креативността на децата.



Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се