Козметика и хранене

Бърза доставка за 4.99 лв. до офис на Спиди
и 1.59 лв. с BoxNow

100 Игри за природата и числата

Артикулен № NI024
Материал: хартия
Наличност: ДА
14,90 лв.
Количество:
Добави в количката
Описание:

"100 игри за природата и числата" е вълнуващ сет от образователни игри, предназначени да запознаят децата с природата и да развият техните математически умения. Този продукт предлага разнообразие от занимания, които обхващат различни аспекти на природата, като животински видове, растителност, околната среда и много други.

Всяка игра включва интересни и вълнуващи задачи, които съчетават играта с ученето. Децата могат да се забавляват, като същевременно развиват своите математически умения чрез различни игри, които изискват броене, сравняване и съчетаване на числата.

Този сет е идеален както за домашно занимание, така и за игра в училище или на открито. С "100 игри за природата и числата" децата ще се научат нещо ново за околната среда и ще развият своите математически умения по забавен и интерактивен начин. Това е перфектният начин да се съчетае ученето със забавлението, като същевременно се стимулира любопитството и развиват важни умения.

Съдържание:

  • Активни карти
  • Маркер

Картите лесно се изтриват и могат да бъдат използвани отново и отново. Използвайте приложения маркер или маркер за бяла дъска. Изтривайте със суха материя.

Предназначени са за деца от 4 до 7 години.


Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се