Козметика и хранене

Доставка за 1.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Зелената планета - двуезичен буквар с твърди корици

Зелената планета - двуезичен буквар с твърди корици

Артикулен № BK625
Материал: хартия
Продуктът е изчерпан! Очаквайте скоро!
Уведоми ме при наличност
25,00 лв.
Описание:

Двуезичен буквар с меки корици.

Книга, която би била от полза както на децата в България, които тепърва ще учат буквите, така и на българчетата извън граница. Основно послание е децата да разберат и да усетят богатството на нашата планета. Тя има образователен характер не само, заради изучаването на буквите, но и защото всяка буква е първа от името на различно животно за което чрез стих се разказват любопитни факти от живота му. Накрая на книгата има още интересна информация за всяко животно, както и препоръка към родителите как да използват пълноценно книгата, като допълнително разговарят по нея с децата си.

Авторката на стиховете и идеята за книгата - Джина Дундова-Панчева е носител на първа награда на националния конкурс за поп песен "Бургас и морето" заедно с композитора Димитър Гетов за песен по нейни стихове. Тя е член на Съюза на българските писатели (СБП) и на Съюза на писателите-лекари. Също така е лекар-педиатър и преподавател по физиология в Медицинския университет в София.

Текста в книгата е изписан с шрифта Adys, който е предназначен за деца с дислексия и вече се е доказал във времето. Той е подходящ и по-лесно четим за всички деца, които се учат да четат.
Към книгата има QR код с клипа на песента "Зелената планета", чиито музика и аранжимент са на големия наш композитор - Димитър Гетов. Изпълнител е Даная Петкова с преподавател Митко Петров от школатa по пеене "Music Factory by Georgi Yankov".

Подходящо за деца над 4 години.

За ползите от четенето на книжки от най-ранна възраст прочетете тук.

Smartbaby предлага на своите клиенти богат асортимент от Монтесори материали и играчки.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
Сходни продукти
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се