Козметика и хранене

Доставка за 1.99 лв. до офис на Спиди
и 0.99 лв. с BoxNow

Речен параход - Хартиен 3D макет

Артикулен № NI993
Материал: картон
Продуктът е изчерпан! Очаквайте скоро!
Уведоми ме при наличност
37,90 лв.
Описание:

3D модел за сглобяване от многослоен картон.

Към комплектът са включен и 12 фигури на моряци, търговци и пътници.

Комбинацията от различни материали в модела на парахода прави монтажът по-интересен и крайният резултат доста по-атрактивен и реалистичен.

Корабът е изработен от многослиен картон с дебелина 1,5-2,0 мм., наподобяваш дървена структура и много добра имитация на дърво . Местата на сгъвките са предварително маркирани с прорези и картонът се огъва само в една посока.


В моделът има и детайли от картон с дебелина 1.0 мм и такива с дебелина 0,5 мм., както и от самозалепващата се хартия с отпечатано изображение. Платната са изработени от специален двустранен картон.

За да се сглоби моделът не са необходими режещи инструменти или лепило. Детайлите на модела са предварително изрязани и просто трябва да ги извадите от листа картон и да ги сглобите.

Поетапната работа с детайлите и сглобките е подробно описана и илюстрирана в схемите от инструкциите, които показват целия процес на сглобяване до най-малките подробности.


Размери: 45 х 11 х 19 см.
Ниво на сложност: 4 от 5
Брой части: 93

Подходящо за деца над 7 години.

Всички продукти предлагани от Смарт бейби са съобразени с европейското законодателство за безопасност и имат СЕ сертификат
Ревюта:
Оценка 5/5
Добави ревю
За да получавате винаги актуална информация навреме, запишете се за нашия бюлетин!
Запиши се